14.10.2020

İl Müftüsü Yıldırım Karaçoban İlçe Müftülüğünü ve Kur'an kurslarını Ziyaret Etti.

İl Müftüsü Yıldırım Karaçoban İlçe Müftülüğünü Ziyaret Etti.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Karaçoban ilçesine giderek Müftülük personelini ziyaret etti. İlçede yürütülen Din hizmetleri alanında bilgi alarak arzu ve isteklerini dinledi. Ardından Karaçoban İlçe Kaymakamı Serdar Demirhan'ı makamında ziyaretin ardından, İlçede yürütülen çeşitli faaliyetler ve Kur'an Kurslarının durumu ile ilgili bilgiler alan Müftü Yıldırım, 4-6 Yaş Grubu Hamza Kavaklı Kur’an kursunu ziyaret ederek küçük öğrencilerle sohbet etti. Akabinde Sarıveli Kur’an Kursunu ziyaret eden müftü Yıldırım, Kur'an kursuna katılan öğrencilerinin pandemi dolaysıyla temizlik, maske ve mesafeye dikkat etmelerini hususunda bilgi verdi.

Karaçoban Kaymakamı Demirhan ve ilçe Müftü vekili Bahadır'ın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, İl Müftüsü Yıldırım'a teşekkür ettiler.