12.04.2021

Erzurum İl Müftülüğü, din görevlilerine yönelik düzenlendiği “Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitimi Programı'nı tamamladı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer" projesi kapsamında Erzurum İl Müftülüğü personele yönelik çevrimiçi “Gençliğe Değer Projesi Personel Eğitimi Programı” düzenledi.

İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın açış konuşması ile başlayan seminer, iki gün boyunca devam etti.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi düzenlenen seminere, 20 ilçeden 750 personel katıldı.

Seminere Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Vaizi Mehmet Fatih Tunç, Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma Bayraktar Karahan, Başkanlık Müşaviri Ömer Aydın ve Manisa İl Müftüsü Mustafa Soykök ile Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Kızılgeçit, Profesyonel Yaşam Koçu Kişisel Gelişim ve NLP Uzman Eğitmeni Kadir Demirbüken, İzcilik Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi ve İzci Lideri Nuri Karslı konuşmacı olarak katıldı.

Seminerde Diyanet İşleri Başkanlığının gençlere yönelik projeleri de tanıtıldı.

Seminer, İl Müftü Yardımcısı Cahit Küçükyıldız’ın katılımcılara teşekkür konuşması ile tamamlandı.