28.04.2021

Diyanet İşleri Başkanılığı Organizesinde Değerlendirme Toplantısı Düzenlendi

Ramazana özgü hizmetler ve ve mali ibadetlerin yönetimi değerlendirme toplantısı

Diyanet İşleri Başkanlığının organize ettiği,  çevrimiçi düzenlenen Türkiye geneli, il müftüleri, müftü yardımcıları ve ilçe müftülerinin katıldığı "Ramazana özgü hizmetler ve mali ibadetlerin yönetimi değerlendirme toplantısı" düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş başkanlığında düzenlenen toplantı, Balıkesir İl Müftüsü Celal Sürgeç'in yaptığı Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, Başkan Erbaş'ın yaptığı açılış ve selamlama konuşmasıyla açıldı.

Doğu Anadolu Bölge Müftüleri  adına konuşan Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, bu zamana kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak olan hizmetlerin tüm hızıyla devam ettiğini, özellikle pandemi sürecinde gerek radyo, gerek tv, gerek sosyal medya hesaplarının etkin bir şekilde kullanılarak hizmetlerin verimli bir biçimde yürütülmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü nakletti.

Zekat konusunun ağırlıklı olarak ele alındığı toplantıda, ihtiyaç sahiplerine hızlı ve etkin bir biçimde ulaşılması adına gerçekleştirilmesi gereken çalışma ve stratejiler görüşüldü.

İl Müftüleri tarafından gerçekleştirilen hizmetler ve sunulan önerileri dinleyen Başkan Erbaş, ihtiyaç sahiplerine ulaşılması noktasında canla başla çalışılması gerekliliği üzerinde durarak, mübarek Ramazan ayının Alem-i İslama hayırlar getirmesi temennilerini bildirerek tüm katılımcılara teşekkür etti.