05.10.2021

Vali Memiş'e 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' ziyareti

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve Din Görevlileri Dernek Başkanı, Erzurum Valisi Okay Memiş’i makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Memiş’e Diyanet yayınları takdim eden İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise "Cami, Din Görevlileri ve Vefa" olarak belirlendiğini kaydetti.

İl Müftüsü Yıldırım, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Vali Memiş’e bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Memiş ise din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutlayarak çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.