05.10.2021

Müftü Yıldırım'dan Camiler ve Din Görevlileri Haftası ziyareti

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım,1-7 Ekim Camiler ve Din Görevliileri Haftası münasebetiyle; İl Müftü Yardımcıları, Palandöken, Yakutiye, Aziziye ilçe Müftüleri ve Erzurum Din Görevlileri Başkanı ile birlikte, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e ziyarette bulundu.

Yapılan ziyaretin memnuniyet verici olduğunu dile getiren Sekmen, Şehrimizin manevi iklimine katkı sağladıklarından dolayı İl Müftümüz ve bütün müftülerimize teşekkür ediyorum dedi.

Müftü Yıldırım, 1-7 Ekim Camiler ve Din görevlileri Haftasının ülkemiz, milletimiz ve şehrimiz için hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum diyerek Sekmen'e, Camiler ve Din Görevlileri Haftasına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.