18.05.2022

İl Müftüsü Şahin Yıldırım Çat'ta Hafızlarla buluştu

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Çat İlçe Müftülüğünü ziyaret edip, Kur’an kurslarında eğitim gören hafızlarla bir araya geldi.
Çat İlçe Müftülüğüne bağlı Merkez Kız Kur'an kursu ile Erkek Parmaksız Kur'an kurslarına, Çat İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan ile beraber ziyarette bulunan Müftü Yıldırım, kurs öğreticilerinden eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
Geleceğin hafızlarını ve din görevlisi adaylarını yetiştiren hafızlık sınıflarını ziyaret ederek öğrencilerle bir süre sohbet eden Yıldırım, öğrencilerin istek ve taleplerini dinledi.
Hafızların derslerini dinleyip okuma ve ezber seviyelerini yerinde inceleyen Yıldırım, memnuniyetini belirterek, Çat İlçe Müftüsü Sebahattin Erdoğan'a öğrenci ve öğreticilere kararlı çalışmaları ve gelinen seviye için teşekkür etti.