24.06.2022

Kur'an Kursu öğrencileri dualarla uğurlandı

Erzurum İl Müftülüğü önünde Karaçoban, Karayazı ve Tekman İlçe Müftülüklerine bağlı Kur’an Kurslarında okuyan öğrenciler için uğurlama programı düzenlendi.

Ali Şeker Vakfı tarafından Karaçoban, Karayazı ve Tekman İlçe Müftülüklerine bağlı kız yatılı hafızlık Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen gezi, İl Müftülüğü önünde Lalapaşa Camii İmam Hatibi Musa Dağ'ın Kur'an-ı Kerim okuması ile başladı.

Uğurlama programında konuşan İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız, "Hafızlık yapan öğrencilerimizin moral ve motivasyonlarını artırmak, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamak için gerçekleştirdiğimiz sosyal etkinliklerimize devam ediyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin gelişimi ve eğitimi için kurumumuzun imkanları ölçüsünce sosyal-kültürel faaliyetlerimiz devam edecek. Onlar her şeye değer.” diye ifade etti.

Uğurlama programı, Müftü Küçükyıldız'ın duası ile sona erdi.

Programa, İl Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut, İlçe Müftüleri, Ali Şeker Vakfı temsilcileri, öğrenci ve veliler katıldı.