30.06.2022

Erzurum'da din hizmetleri tanıtıldı

Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Yanınızdayız" sloganıyla "Din Hizmetleri Tanıtım Günü" etkinliği gerçekleştirildi.

Havuzbaşı Kent Meydanı'nda bir gün süreyle "Yanınızdayız" sloganıyla gerçekleştirilen programda Erzurum İl ve ilçe müftülüklerince "Din Hizmetleri Tanıtım Günü" stantları açıldı.

Stantlarda müftülükler bünyesinde hizmet veren Aile Dini Rehberlik Koordinatörlüğü, Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü, Engelli Koordinatörlüğü, Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörlüğü ile Manevi Destek Hizmetleri (KYK, Sağlık Tesislerine Yönelik Hizmetler, Hükümlü, Tutuklu ve Yükümlülere Yönelik Hizmetler) tanıtıldı.

- Diyanet İşleri Başkanlığı tanıtılıyor

İl Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu tarafından verilen konser eşliğinde standları ziyaret eden vatandaşlara, afiş ve broşörlerle Diyanet İşleri başkanlığı hakkında ayrıntılı bilgilendirme yapıldı.

Standı ziyaret eden vatandaşlar, Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen hizmetlerin yanı sıra, Diyanet Yayınları ile Türkiye Diyanet Vakfı Vekaletle Kurban Kesim Organizasyonu hakkında bilgi aldı.

İl Müftü Vekili Cahit Küçükyıldız başkanlığında Diyanet İşleri Başkanlığının faaliyetlerinin tanıtıldığı stantta, istihdam alanları ve hizmetler hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Küçükyıldız, etkinliklerde gençlerle yakından ilgilenerek Diyanet İşleri Başkanlığı ve Erzurum İl Müftülüğü tarafından yürütülen hizmetleri tanıttı.

Erzurum Müftülüğü Din Hizmetleri Tanıtım Günü - Kardelen TV