21.09.2022

İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Olur'da Cemaate Sohbet Etti

Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım, ilçe müftüleri toplantısı kapsamında bulunduğu Olur İlçesinde Merkez Camii'nde cemaate sohbet etti.

Olur ilçesinde olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Müftü Yıldırım, "Beş vakit namaz müminlerin dirilişidir.” Hamdolsun bu vakitte Cenab-ı Hak bizleri bir araya getirdi. Diriliş işte budur. Hepimiz bir imamın arkasında namazda omuz omuza saf tuttuğumuzda Allah’ın sevdiği kullar olacağız inşallah. İşte beş vakit namaz müminlerin dirilişidir. Bunun dışındaki sözler lafı güzaftır. Namazı olmayan müminlerin, beş vakit namazda camileri diriltmeyen müminlerin yapacak çok fazla bir şeyi yoktur. Bizim farkımız kulluğumuzdur. Bu kulluğun mihengi, bu kulluğun lokomotifi de namazdır. “Allah’ın sevgisi Cenab-ı Hakkın koymuş olduğu ölçülere riayet ederek, O’nun sevdiği, O’nun razı olduğu amelleri yerine getirmekle kazanılır.” dedi.