03.10.2022

29.09.2022 TARİHLİ GEÇİCİ ÖĞRETİCİ SINAVI SONUÇLARI

29.09.2022 TARİHLİ BAYAN GEÇİCİ ÖĞRETİCİ  SINAVI SONUÇLARI
29.09.2022 tarihinde İl Müftülüğümüzde yapılan Bayan Geçici Öğretici Sınavı Sonuçları adayların girdikleri sınav türü, başarı puan sıralaması ve DHBT puanına göre aşağıda listelenmiştir. Sözlü sınav sonucu başarılı olan adayların yerleştirme işlemi müracaat esnasında tercih ettikleri ilçe müftülüklerince, en yüksek puandan başlanmak suretiyle ilçenin öğretici ihtiyacına göre adaylar çağrılarak yapılacaktır
Yapılacak Arşiv Araştırması neticesinde Terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı tespit edilenler sınavı kazansalar bile görevlendirme yapılmayacak, göreve başlatılmış olmaları durumunda görevlerine son verilecek ve hiçbir hak iddia edemeyeceklerdir. Ayrıca haklarında gerekli yasal işlemler yapılacaktır.

S.No İlçe Adı Adı Soyadı Sınav Türü Başarı Durumu
1 Hınıs Merve BİNGÖL İhtiyaç Odaklı Başarılı