20.01.2023

Müftü Can, Kur’an kursu öğrencileriyle bir araya geldi

Erzurum İl Müftüsü Rüstem Can, Palandöken Müftülüğü bünyesinde hizmet veren Alkazan Erkek Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Ziyarette öğrencilerle sohbet eden Müftü Can öğrencileri tebrik ederek, Hafızların Kur'an-ı Kerim'i anlamaya yönelik çalışma yapmalarını, Kur 'anın meal ve tefsirlerini okuyarak kendilerini dini yönden güzelce yetiştirmelerini, okul derslerine önem verip başarılı bir eğitim hayatından sonra gelecekte önemli görevlerde bulunmaları tavsiyesinde bulundu.

Sohbetin ardından Kur’an Kursunda yürütülen hizmetler hakkında kurs yöneticisi ve öğreticilerden bilgi alan Müftü Can, bu hizmetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sizleri hafızlık eğitimi için bizlere gönderen velilerimize teşekkür ediyorum. Rabbim kendilerinden ebediyen razı olsun. Onları yetiştiren hocalarımızı tebrik ediyorum. Peygamber Efendimizin 'Sizin en hayırlınız Kur'an-ı Kerim'i öğrenen ve öğreteninizdir.' buyuruyor." dedi.

Ziyarette Palandöken İlçe Müftüsü Ahmet Gözcü ve Kur’an kursu öğreticileri de hazır bulundu.