20.01.2023

Doğu Anadolu Bölgesi İrşat Strateji Çalıştayı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü uhdesinde Erzurum ve çevre illerde, "Doğu Anadolu Bölgesi İrşat Strateji Çalıştayı" düzenlendi.

Din hizmetlerini daha etkin ve verimli bir hale getirmek, toplumun her kesimine hitab edebilecek seviyede içerikler üretmek, Diyanet İşleri Başkanlığınca sunulan hizmetlere, vatandaşlarımızın daha çabuk ulaşabilmelerine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen çalıştay, Din Hizmetleri Genel Müdürlü Dr. Şaban Kondi'nin açılış ve değerlendirme konuşmasıyla başladı. 6 il ve ilçelerinin katıldığı çalıştayda Erzurum İl Müftülüğü adına İl Müftü Yardımcısı Cahit Küçükyıldız, İl Müftülüğünün yapılagelen ve yapılması planlanan hizmetlerini aktararak teklif ve önerilerden oluşan bir sunum yaptı.

Erzurum İl Müftülüğü toplantı salonunda online olarak düzenlenen çalıştaya, Müftü Yardımcısı Müseffa Akbulut, Din Hizmetleri Şube Müdürü Mehmet Rasim Kasapoğu ve il vaizleri katıldı.