07.05.2024

2024 Yılı Hac Seminerleri başladı

📌2024 Yılı Hac Seminerleri başladı

📌Diyanet İşleri Başkanlığımız öncülüğünde, 2024 yılında Hac yolculuğuna çıkacak hacı adayları için, İl Müftülüğümüz Konferans Salonunda, hacı adaylarının yoğun katılımıyla "Hac Semineri" düzenlendi.

📌Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, Müftümüz Dr. Rüstem Can'ın; "Hac ve Umrede bir arada yaşama bilinci ile, hac yolculuğunda önemli hususlar" konulu konuşmasıyla devam etti.

📌İl Müftü Yardımcımız İsmail Yılmaz ise, "Hac yolculuğundan önce maddi ve manevi hazırlık ile, uygulamalı hac ibadeti" konulu sunum yaptı.

📌Hacı adaylarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seminerlerde ayrıca; hareket programı, aşı uygulaması ve hac malzemeleri hususlarında vatandaşlar bilgilendirilecek.

📌Hac ibadetini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gidecek olan hacılar, kafile başkanı ve din görevlileri ile tanışacak.

📌İlki bugün yapılan seminerlerin sonuncusu ise 09 Mayıs Perşembe günü gerçekleştirilecek.

#erzurumilmüftülüğü