07.05.2024

Erzurum'da din görevlileri hafızlıkta yarıştı

📌Erzurum'da din görevlileri hafızlıkta yarıştı

📌Erzurum İl Müftülüğü tarafından "Din Görevlileri Arası Hafızlık İl Birinciliği Yarışması" gerçekleştirildi.

📌Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Din Görevlileri Arası Hafızlık Yarışması"nda Erzurum finalisti belli oldu.

📌Solakzade Camii’nde yapılan yarışmada Palandöken İlçe Müftülüğüne bağlı Ebu İshak Camii İmam Hatibi Yusuf Ürker birinci oldu. İl Müftülüğü tarafından bütün yarışmacılara derecelerine göre çeşitli hediyeler verildi.

📌Ödül törenine katılan İl Müftüsü Dr. Rüstem Can, yarışmaya katılan bütün din görevlilerine ve yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

📌İl birincilerinin katılacağı Bölge Finali Yarışması 02 Temmuz 2024 Salı günü Erzurum’da yapılacak.

#erzurumilmüftülüğü