10.07.2020

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

İl Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz, Erzurum İl Müftüsü Şahin Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

İl Müftülük makamında gerçekleşen ziyarette eğitimde işbirliği ile yapılacak ortak çalışmaların önemini vurgulayan İl Müftüsü Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gençlere yönelik faaliyetlere özen gösterdiğini belirtti. Hafızlık okullarına da değinen İl Müftüsü Yıldırım, bu tür projelerin son derece önemli olduğunu dile getirerek gençlerin milli ve manevi değerlerle donatılması gerektiğini ifade etti ve İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz’a yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Kaygusuz ise Yıldırım’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.