16.07.2024

İlçemizde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 8.Yıldönümü dolayısıyla icra edilen programa Kaymakamımız Sn. Kübra DEMİRER, Belediye Başkanı Sn. M. Halis ÖZSOY, İlçe Protokol Üyeleri, İlçe Parti Başkanları, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Belediye Başkanı Sn. M. Halis ÖZSOY ve Kaymakamımız Sn. Kübra DEMİRER'in konuşmaları ile devam etti. Programda 15 Temmuz Şehitler Cami İmamı Ahmet ERHAN tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti, Müftülüğümüz personellerince İlahi Dinletisi, Özcan Orta Okulu ve Uzundere Anadolu Lisesi öğrencilerince şiir dinletileri, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'ın canlı yayın ulusa sesleniş konuşması ve 15 Temmuz Belgeseli gösterimi ile program son buldu. Anma programının ardından İlçemizde bulunan tüm camilerimizde 00.13 itibariyle selalar okundu.