11.02.2021

Müderris Ahmet Efendi Cami Gençlik Merkezimizi Tanıyalım.

Hz. Peygamber İslam'ı tebliğ ederken toplumun yeniliğe açık, idealist ve enerjik kesimini oluşturan gençlerden büyük ölçüde destek almıştır.

Biliyoruz ki gençlik bir milletin geleceği, en büyük imkânı ve zenginliğidir. Gençlerini ihmal edenler geleceklerini imha etmiş olurlar. Bu bilinçle Yakutiye İlçe Müftülüğü olarak gençlik hizmetlerine ve merkezlerine özel bir önem veriyoruz. Camilerimizde gençlik merkezleri kurmaya devam ediyoruz.

Bunlardan birisi olan Müderris Ahmet Efendi Cami Gençlik Merkezi, genç dimağlarin istifade edip, faydalı vakit geçirecekleri bir merkez haline getirilmiştir.

Gençlik merkezimiz içerisinde bulundurduğu kütüphane, okuma salonu, bilgisayar odası, spor salonu ve gençlerin boş vakitlerini eğlenceye dönüştüreceği oyun alanlarıyla faaliyet göstermektedir.

Bölgede ki tüm gençlerimizi gençlik merkezimize davet ediyoruz.

"Gençliğe Değer, Herşeye Değer"