25.04.2019

DARÜLFÜNUN CAMİİ GENÇLİK MERKEZİ TANITIM PROGRAMI

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI ile  İlçe Müftümüz Osman YAZICI Hocamız tarafından  Darülfünun Camii Gençlik Merkezininde tanıtım programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz Osman YAZICI Hocamız Gençlik Merkezinin  Tanıtımını  ve Gençlik merkezinde yapılan faaliyetler hakkında kısa bir bilgi vererek gençik merkezinin tanıtımını yaptı. Özelllikle gençlik merkezinde Akaid'den Kelam'a Siyer' den Hadis veTefsir derslerine kadar birçok dersin İlahiyat Fakultesi Hocaları ve Müftülüğümüz Personeli tarafından günlük olarak bir program çerçevesinde öğrencilere anlatıldığını ifade etti. Daha sonra İl Müftümüz Hasan Hüsnü SULA Gençliğin önemi hakkında bir konuşma yaptı. Katkılarından dolayı  Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI tarafından plaket takdim edildi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, gençlik merkezinin yapımında katkıları olan kişi ve firmalara teşekkür etti. Programa  Sivil Toplum Kuruluşları ve Kanaat önderleride  katıldı.Kanaat önderleri içerisinde Veli VELİOĞLU Hocamız Program sonunda ikram edilen yemeğin duasını yaptıktan sonra kısa bir konuşma yaptı.

Katılımcılar arasında Kanaat önderi Veli VELİOĞLU Hocaefendi, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÇOMAKLI, İl Müftümüz Hasan Hüsnü SULA, Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nİhat Yatkın, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Sinan ÖGE, Yakutiye İlçe Müftümüz Osman YAZICI, Palandöken Müftüsü Abdurrahman KOTAN, Aziziye Müftüsü Ebubekir BAYRAK ve  çok sayıda Üniversitelerimizin Çeşitli fakülterelerinden Öğretim Görevlileri  katıldı.