28.09.2021

Hafızlık Yarışması Türkiye Finalinde 15 Temmuz Kur'an Kursu öğrencimiz Yasin Eymen KÜÇÜKGÜL 3. oldu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce Kur’an kurslarına katılımı artırmak, hafızlık eğitimini teşvik etmek ve hafızlık yapan öğrencileri motive etmek amacıyla düzenlenen Kur’an Kursları Arası Erkek Öğrenciler Hafızlık Yarışması Türkiye Finali, İzmir Bilal Saygılı Camii konferans salonunda yapıldı.

Kur’an Kursları Arası Erkek Öğrenciler Hafızlık Yarışması Türkiye Finalinde 3. olan 15 Temmuz Kur'an Kursu öğrencimiz Yasin Eymen KÜÇÜKGÜL'ü, velisini ve hocalarını İlçe Müftümüz Selim ŞAHİN makamında ağırladı.

Öğrencimizi tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Müftü ŞAHİN, bu başarısını çeyrek altın takdim ederek taçlandırdı. Yetişmesinde emeği geçen hocalarına da bir takım hediyeler vererek teşekkür etti.

Hafızımıza bundan sonra ki hayatında başarılar dileriz.